Miksi ehdokkaaksi?

Nyt se miun kunnalisvaaliehdokkuus on sitten virallista tai miulle itselleni virallista, kun ihan lehdessäkin nimi luki, jaiks. Olenkin tästä ehdokkuudesta pitänyt hyvin vähän meteliä, koska eilen se vasta itsellekkin konkretisoitui. 😀 Niin ja tosiaan puoluehan on Liike Nyt. Miulle ei siis ollut mikään itsestäänselvyys, että edes ehdokkaaksi lähden, vaan miut vähän niinku ylipuhuttiin pomon toimesta. Toki joskus aikaisemmin olen miettinyt, että voisi ehdolle lähteä, koska valituksi tullessa pääsisi toivottavasti vaikuttamaan itselle tärkeisiin asioihin.

 Mieheni kysyi myös tänään "mitäs, jos käyki sellainen vahinko, että siut valitaan?"

Vastasin tähän: "No en ole miettinyt asiaa."

Johon mies "no varmaan sitä kannattaisia miettiä, koska sehän muuttaa jonkun verran asioita."

No vissiin se pitää alkaa tätäkin vaihtoehtoa miettiä, mutta jotenkin valituksi tuleminen tuntuu jotenkin kaukaiselta ajatukselta, kun en ole mitään kampanjointiakaan tehnyt...ehkä tässä vielä ehtii, kun ne vaalitkin siirtyi huhtikuulta kesäkuulle. 

Ja tosiaan silloin joskus aikanaan, kun ajatuksen tasolla mietin ehdolle lähtöä ei ollut sellaista puoluetta, johon olisin halunnut. Liike Nytin arvot ja periaatteet ovat lähimpänä omiani. 

Liike Nytin kunnallisvaaliohjelma 2021 löytyy täältä.

Itselleni tärkeitä asioita, joihin haluan vaikuttaa.

- Lasten ja nuorten mielenterveyspalveluita helpommin saataville, jotta asioihin voidaan puuttua ennalta. 

- Koulukiusaamiselle SEIS!

- Kunta voisi yhteistyössä eri tahojen kanssa tukea vähävaraisia perheitä, jotta heidän lapsillaan olisi mahdollisuus harrastaa liikuntaa tai edes pääsisi kokeilemaan haluamaansa harrastusta. 

- Yrittäjiä tuettava, jotta meillä olisi tulevaisuudessakin työpaikkoja. 

Kannatan asioissa avoimuutta ja pyrin itse myös aina olemaan avoin, kuten tässä blogissakin olen sille linjalle lähtenyt. Omien kokemusten kautta on paljon helmpompaa tuoda vaikeitakin asioita esille ja yrittää edes jollain tasolla niihin vaikuttaa sekä perustella omia näkemyksiään.